• (30) 733 5964
 • info@racecenter.hu
 • 1221 Budapest, Anna utca 4.
 • K: 16-22 Sze: 16-22, Cs-P: 14-22, Szo-V: 11-22

AZ EMLÉKEZETES PROGRAM

Miért mennétek Londonig, hogy ilyen helyen szórakozzatok a családdal vagy a barátokkal? Függetlenül az évjárattól, kicsik és nagyok, valamint függetlenül a nemtől, fiúk és lányok, nők és férfiak egyaránt nagyszerű és emlékezetes programmal, élménnyel gazdagodhatnak az autóverseny szimulátorozással. Olyan helyeken vezethettek, ahol soha nem gondoltátok volna, és olyan autókkal, amilyenekről csak álmodtatok! Próbáltad már az AstonMartint? Esetleg a Forma1-et? Vagy a Lola T70-t? Vagy a Renault Megane-t? Jártál már a Las Vegas-i pályán? Vagy a Monacoi pályán? Itt az idő, hogy megragadd az alkalmat, hogy ezeket kipróbáld! A legközelebbi hasonló autóverseny szimulátor központ Londonban található.

Képzeld el, hogy adott 7 db high-tech szimulátor, körpanorámás FullHD-s monitorokkal, Forma1 kormánnyal, versenyautó üléssel, amelyekkel a havarjaiddal vagy családtagjaiddal versenyezhettek.

Több, mint 100 pálya és 20 féle autó közül választhattok. A pályák is, és az autók is, az igaziakhoz megszólalásig hasonlóak, minden árnyék, csavar, fűszál, ott van, ahol a valóságban is. Bejárhatod a legnevesebb Forma 1 pályákat, vagy vezethetsz sivatagban, városban. Kipróbálhatsz akár túraautókat, sport autókat, akár Forma1-et, Formula 2000-et, vagy épp veterán autót vagy kamiont. Nyomhatod a gázt esőben, napsütésben, hóviharban, bárhol, bárhogy, csak a fantázia szab határt.

ÁRAK

1 óra 3.000 Ft/fő
2 óra 6.000 Ft/fő
3 óra 8.000 Ft/fő
Érmek 700 Ft/db (arany), 2.000 Ft/szett (arany+ezüst+bronz)

A fenti kedvezményes árak előzetes fizetés és foglalás esetén érvényesek.
Egyéb esetben 3.500 Ft/óra/fő az egyéni ár. Az árlista minden napra érvényes, nyitvartatási idő szerint. (Kivéve a decemberi hétköznapokat és bizonyos ünnepnapokat - 25.000 Ft/óra a terembérlet.)
Tipp: előzetes foglalásnak minősül az is, ha mielőtt jönnétek, akár pár perccel előtte felhívtok vagy online foglaltok. Így már a kedvezményes árat biztosítjuk.
Az árak bruttóban értendők.

MIÉRT ÉRDEMES ELJÖNNI HOZZÁNK?

Mert, a RaceCenter egyedülálló helyszín Közép-Európában! A legközelebbi hasonló autóverseny szimulátor központ Londonban van.

 • Egyszerre akár tizen is tudtok egymással játszani, hálózatba kötve, online.
 • Nagyon kedvező árak, gyakorlatilag mozi jegy áráért itt felejthetetlen élményben lesz részed.
 • És persze free wifi.


ÚJDONSÁG: VIRTUAL REALITY SZIMULÁTOR

Elsőkként játszhattok a Virtual Reality szimulátorunkkal a RaceCenterben! Akár házhoz is visszük Nektek otthoni bulikba. Vezess 3D-ben és nézz körbe 360 fokban a legmodernebb technológiával, a VR szemüveggel!
Bővebben a VR szimulátorról >>GY.I.K. Kérdések-válaszok

 • Mikor foglaljak?

  Amikor tudjátok, mikor szeretnétek, mihamarabb foglaljátok le, mert elkelhet mások részére.

 • Miért nem lehet hétvégére foglalni?

  Lehet hétvégére is foglalni, csak az adott nap előtti 5-naptól lejhet. Ez azt jelenti, hogy szombatra ugyanazon hét hétfőjétől, vasárnapra pedig keddtől lehet foglalni, előtte csak teljes terembérlet foglalható 10 db szimulátorral.

 • Hány órásat foglaljak?

  Vendégeink többsége 2 órát szeret a szimulátoroknál tölteni, de már egy óra alatt is igen nagy élményt nyújt, 3 óra alatt pedig már eljön az elégedettség érzése, hogy "Ez jó volt". Egy óra alatt általában maximum 3 féle kombinációt lehet kipróbálni (3 különböző pályán és/vagy 3 féle autóval), amelyet nehéz abbahagyni. Két óra alatt már akár 6-7 féle pálya-autó kombinációt is ki lehet próbálni, ami már közelíti az általános igényeket.

 • Ha nem tudok vezetni, akkor is tudok vele menni?

  Igen, a program elején megnéztek egy pár perces oktató videófilmet, illetve a kollégák segítenek, hogy a számodra lehető legjobb beállításokkal tudjatok menni.

 • Hány éves kortól ajánlott?

  A gyerekek is tudnak vele szuper jól menni, kb. 125 cm-től, 6-8 éves kortól kényelmesen elérik a pedált, kormányt. Kisebb korban pedig a szülő ölében ülve.

 • Mások is lesznek rajtunk kívül?

  A lefoglalt időtartam alatt a lefoglalt darabszámú szimulátoroknál mások nem lesznek, azokat csak Ti használjátok, kizárólagosan. A Szimulátor Központ többi részén, többi szimulátoránál lehetnek más vendégek is. Versenyezni tudtok úgy is, hogy csak magatok, a többi vendéggel "nem kell együtt versenyezni."

 • Le lehet mondani betegség miatt?

  Igen, el lehet halasztani, egy alkalommal díjmentesen, amennyiben előre szóltok.

 • Mikorra érkezzünk?

  A lefoglalt időpontra kérjük pontosan érkezzetek, előtte 5-10 perccel korábban is érkezhettek.

 • Mennyi időt játszunk?

  Induláskor az első 10 perc oktatás és felkészülés a szimulátorozásra. Így 1 óra esetén 50 percet, 2 óra esetén 110 percet, 3 órás foglalásnál pedig 170 percet lehet játszani.

Foglalj most! 3.500 Ft helyett 3,000 Ft/fő áron, előrefizetés esetén!

ONLINE FOGLALÁS

JÓ TUDNI

 • A boltban csak készpénzt fogadunk el.
 • A foglalásról is, és a fizetésről is visszaigazoló emailt kapsz.
 • Elektronikus számlát küldünk a fizetésről. Ha más formában kéred, kérünk jelezd előre.
 • Javasolt öltözet: kényelmes ruha, lapos talpú cipő.
 • Londonban ugyanez kb. 10-szer ennyibe kerül.

Letölthető doksik

VIRTUAL REALITY

Versenyezz 3D-ben,
nézz körbe 360 fokban.

A "VR" SZIMULÁTOR